فایل من

کلمات کلیدی

دانلود

خرید

نرم افزار های آماده

موبایل

تبلت

دانلود و خرید دانلود رام رسمی اندروید 6

خرید و دانلود دانلود رام رسمی اندروید 6

دانلود و خرید دانلود رام رسمی تبلت ایسو

خرید و دانلود دانلود رام رسمی تبلت ایسو

دانلود و خرید دانلود رام رسمی اندروید 5 1

خرید و دانلود دانلود رام رسمی اندروید 5 1

دانلود دانلود رام رسمی اندروید 6 شیائوم

دانلود و خرید دانلود رام رسمی اندروید 4 4

خرید و دانلود دانلود رام رسمی اندروید 4 4

دانلود و خرید دانلود رام رسمی تبلت آرکا

خرید و دانلود دانلود رام رسمی تبلت آرکا

دانلود و خرید دانلود رام رسمی اندروید 6 0 1

خرید و دانلود دانلود رام رسمی اندروید 6 0 1

دانلود و خرید دانلود رام رسمی تبلت پرست

خرید و دانلود دانلود رام رسمی تبلت پرست

دانلود و خرید دانلود رام رسمی اندروید 4 4 2

خرید و دانلود دانلود رام رسمی اندروید 4 4 2

دانلود دانلود رام رسمی اندروید 6 0 1 سامسو

دانلود و خرید دانلود رام رسمی اندروید 5 1 1

خرید و دانلود دانلود رام رسمی اندروید 5 1 1

دانلود و خرید دانلود رام رسمی اندروید 5

خرید و دانلود دانلود رام رسمی اندروید 5

دانلود و خرید دانلود رام رسمی اندروید 4 3

خرید و دانلود دانلود رام رسمی اندروید 4 3

خرید دانلود رام رسمی اندروید 6 0 1 سامسونگ ga

بایگانی
  • ۰
  • ۰

دانلود فایل(کلیک کنید)

بررسی جنبه های کاربردی و تغذیه ای هیدروکلوئید ها در صنعت غذا

مقاله کامل Full Text

تعداد صفحات 15

 

چکیده
هیدروکلوئیدها یکی از اجزای معمول و مهم مورد استفاده در صنعت غذا هستند. کاربرد آن ها بیشتر به عنوان قوام دهنده، ایجاد کننده ژل، امولیسیفایر، استبیلایزر، جایگزین چربی، عامل شفاف کننده، عامل ایجاد لخته، عامل ایجاد کننده حالت ابری و کدری هستند. افزون بر این هیدروکلوئیدها را می توان در قسمتی از فیلم های خوراکی، قرار دادن در کپسول به عنوان طعم دهنده و همچنین به عنوان بازدارنده ایجاد کریستال به کار برد. از سوی دیگر در حال حاضرهیدروکلوئیدها کاربردهای رو به افزایشی در حوزه سلامتی پیدا کرده اند. می توان از آن ها فیبر های رژیمی کم کالری که موارد استفاده بسیار دیگری دارند تهیه کرد. این پژوهش سعی دارد تمایلات و پیشرفت اکتشافات در مورد هیدرکلوئیدها و هچنین تقاضا برای هیدروکلوئیدها در مححولات غذایی مختلف را بیان کند.این مقاله یک توصیف علمی از هیدرو کلوئیدها به عنوان یکی از اجزای پرکاربرد صنعت غذا، یک افزودنی غذایی و یک عامل بهبود دهنده سلامتی ارائه می دهد.به دلیل این که استفاده از هیدروکلوئیدها در بسیاری از قسمت ها درحال افزایش است این پژوهش هر دو جنبه ی کاربردی و تغذیه ای هیدرکلوئیدها را در غذاها در بر می گیرد.

 

واژه های کلیدی : هیدرکلوئید , صمغ , غذا , کاربرد , تغذیه , فیزیولوژی

 

 

 



حجم فایل: 691.9 کیلوبایت
قیمت: 2,500 تومان
دانلود فایل(کلیک کنید)
  • ۹۵/۱۲/۰۴
  • یحیی خالدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی