فایل من

کلمات کلیدی

دانلود

خرید

نرم افزار های آماده

موبایل

تبلت

دانلود و خرید دانلود رام رسمی اندروید 6

خرید و دانلود دانلود رام رسمی اندروید 6

دانلود و خرید دانلود رام رسمی تبلت ایسو

خرید و دانلود دانلود رام رسمی تبلت ایسو

دانلود و خرید دانلود رام رسمی اندروید 5 1

خرید و دانلود دانلود رام رسمی اندروید 5 1

دانلود دانلود رام رسمی اندروید 6 شیائوم

دانلود و خرید دانلود رام رسمی اندروید 4 4

خرید و دانلود دانلود رام رسمی اندروید 4 4

دانلود و خرید دانلود رام رسمی تبلت آرکا

خرید و دانلود دانلود رام رسمی تبلت آرکا

دانلود و خرید دانلود رام رسمی اندروید 6 0 1

خرید و دانلود دانلود رام رسمی اندروید 6 0 1

دانلود و خرید دانلود رام رسمی تبلت پرست

خرید و دانلود دانلود رام رسمی تبلت پرست

دانلود و خرید دانلود رام رسمی اندروید 4 4 2

خرید و دانلود دانلود رام رسمی اندروید 4 4 2

دانلود دانلود رام رسمی اندروید 6 0 1 سامسو

دانلود و خرید دانلود رام رسمی اندروید 5 1 1

خرید و دانلود دانلود رام رسمی اندروید 5 1 1

دانلود و خرید دانلود رام رسمی اندروید 5

خرید و دانلود دانلود رام رسمی اندروید 5

دانلود و خرید دانلود رام رسمی اندروید 4 3

خرید و دانلود دانلود رام رسمی اندروید 4 3

خرید دانلود رام رسمی اندروید 6 0 1 سامسونگ ga

بایگانی
  • ۰
  • ۰

دانلود فایل(کلیک کنید)

دانلود پاورپوینت فرایند تولید نان سالم ، بهداشتی و غنی شده

اهمیت نان در رژیم غذایی

بخش عظیمی از انرژی ، پروتئین ، املاح و ویتامین های گروه B از طریق نان تأمین میگردد بطوریکه حدود   50%  پروتئین ، 60%  کالری و قریب 3-2 گرم از املاح معدنی مورد نیاز از طریق نان تأمین می شود . به دلیل گران بودن سایر منابع غذایی نقش نان در رژیم غذایی ما اهمیت بیشتر ی دارد .

ضرورت توجه به تولید علمی نان

"طبخ نان به روش علمی" و یا علمی کردن پخت نان، آرزویی است که سالها در ایران صحبت از آن می‌شود.
از ‪ ۴۰هزار میلیارد ریال یارانه در حوزه ‪ ۱۰قلم کالای اساسی، ‪ ۱۸هزار میلیارد ریال آن مربوط به نان و گندم است.
بر اساس آمارهای وزارت بازرگانی طی ‪ ۱۶سال گذشته ‪ ۷۰درصد یارانه پرداختی در حوزه اقتصاد مربوط به گندم و آرد بوده است.
ما در حوزه نان چه به لحاظ اجتماعی و چه اقتصادی فرهنگ‌سازی مناسب و برنامه ریزی صحیحی نداشته‌ایم
امروز از سویی سبد هزینه‌های اقتصادی مردم توان افزایش قیمت نان را بیش از این ندارد و ازسوی دیگر وضع موجود در پرداخت یارانه‌ها، قابل پرداخت نیست  .
سهم بالای یارانه این بخش در سبد اقتصادی ما قابل تداوم و استمرار در آینده نیست.
 
وضعیت تولید و مصرف نان در ایران
 
هر نفر اروپایی در سال حدود 70 کیلوگرم نان مصرف می نماید در حالیکه هر ایرانی در سال 210 کیلوگرم نان مصرف می کند یعنی 3 برابر؟!
65% نانهای تولیدی در کشور از نوع مسطح (40% لواش و25% تافتون) می باشند که به دلیل نا مرغوبی آرد- نواقص فرآیند پخت- نا رضایتی نانوایان عمدتاً با افت کیفیت مواجه است.
6% نانهای تولیدی در کشور را سنگک تشکیل می دهد که هر چند تخمیر چند ساعته را طی می کنند ولی به دلیل استفاده از آردهای سبوس گیری شده ( حدود 12% ) و عدم استفاده از مخمر در ترکیب خمیر فاقد پوکی ، ماندگاری و ارزش غذایی لازم است.
از 29% باقیمانده نیز 25% مربوط به بربری و 4% متعلق به نانهای فانتزی یا حجیم می باشد که آنها نیز علی رغم رعایت تخمیر کامل به دلیل استفاده از آرد سفید ( حدود 18% سبوس گیری شده اند  و حذف فیبر و بخش زیادی از املاح ( آهن- کلسیم- روی- منیزیم- فسفر و ... ) حیاتی گندم در جریان آسیابانی ارزش چندانی ندارد. که براساس تحقیقات بعمل آمده مصرف مداوم آن در ابتلاء به بیماریهای غیرواگیر بویژه دیابت- چاقی- چربی خون و بیماریهای قلبی- عروقی سهم بسزایی دارند.
فرایند تولید نان
1- مخلوط کردن آب ، آرد و سایر مواد اولیه برای تشکیل شبکه گلوتن و بهبود کیفیت آن
 
2- ایجاد حجم و حالت اسفنجی به کمک گاز کربنیک سنتز شده توسط مخمرها در مرحله تخمیر و به کمک دما در مرحله بعدی جهت بهبود کیفیت محصول
 
3- دما دادن خمیر پس از طی مراحل معین برای تثبیت شبکه گلوتن خمیر 
مواد اولیه نان
مواد اولیه برای تهیه نان که بدون آنها تولید نان مطلوب غیر ممکن است  عبارتند از :‌

1- آرد

2- نمک

3- مخمر

4- آب

ممکن است در عمل از بعضی مواد فرعی دیگر نیز استفاده شود نظیر :

آرد یا عصاره مالت و فراورده های آنزیمی مشابه برای بهبود کیفیت نان

موادی مانند آرد سویا ، شیر خشک ، چربی و قند

شامل 26 اسلاید powerpoint



حجم فایل: 118.9 کیلوبایت
قیمت: 3,000 تومان
دانلود فایل(کلیک کنید)
  • ۹۵/۱۲/۰۴
  • یحیی خالدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی